Docenten Dansstudio Martine

Martine Kersten – Janssen, Eigenaresse
Kleuterdans – Kinderdans – Klassiek Ballet – Moderne Dans

Martine Kersten wist al heel vroeg wat ze later wilde worden; Dansdocent. Om dit te realiseren doorliep ze in combinatie met de middelbare school de Artez Voorlopleiding Dans Venlo. In 2005 studeerde ze af als Docent Dans aan de Codarts Dansacademie te Rotterdam.
Ze besloot in haar dorp Well een dansschool te starten. In de beginjaren combineerde ze dit nog met enkele andere werkgevers, maar door de groei en het succes van haar school is ze hier in de loop der jaren mee gestopt. Momenteel geeft ze met veel plezier en enthousiasme leiding aan Dansstudio Martine.
Martine staat voor plezier, ontwikkeling en passie. “Ik vind het geweldig om dat wat ik het allerliefste doe, te delen met anderen, mijn danskennis over te dragen”. In mijn lessen is iedereen met een danshart welkom.

Natascha Dejong 
Dance Fusion  – Jazzdans 

Natascha Dejong, wellicht beter bekend als finaliste van het televisieprogramma ‘SYTYCD’, studeerde in 2003 af aan ‘de Rotterdamse Dansacademie’ (nu bekend als Codarts). Zij vervolgde haar opleiding in New York bij ‘the Ailey School’ en in Los Angeles bij ‘the Edge’. Natascha Dejong heeft ruime ervaring op kunnen doen op zowel commercieel als artisitiek gebied, in zowel binnen- als buitenland. Ze trad onder meer op in de musicals ‘Cats’, ‘Dirty Dancing’ en ‘Chicago’, televisieprogramma’s als  ‘X-factor’ en ‘the Voice of Holland’, de moderne dansproducties ‘Red, Yellow & Blue’, de opera ‘Orfeo ed Euridice’ en ze stond op de planken van het Londense ‘Shaftesbury Theatre’ in Westend met het ballroom en latin dansgezelschap ‘Burn the Floor’. Natascha is sinds 2014 is  actief als dansdocente bij Dansstudio Martine.

Malou Linders
Dance Fusion – Jazzdans

Al sinds jonge leeftijd is dansen de grootste passie van Malou. Ze heeft 15 jaar danservaring binnen de stijlen modern, jazz en hiphop. Al vroeg wist ze dat ze graag wilde lesgeven en choreograferen.  Ze is twee keer een aantal maanden naar New York geweest en heeft hier het ISVP Program op Broadway Dance Center afgerond. In New York heeft ze getraind in de stijlen Jazz, Modern, Hiphop en de combinatie tussen de stijlen. In 2015 kwam een grote dansdroom van haar uit: ze werd aangenomen voor het Dana Foglia Mentorship Program in Los Angeles. Hier heeft ze drie maanden getraind en zich gespecialiseerd in contemporary fusion (de mix tussen hiphop en modern), hiphop en heels. Naast deze dansopleidingen zocht ze ook meer achtergrond in hoe mensen leren en hoe je ze het beste kunt trainen, daarom heeft ze de Master Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit afgerond. Met deze combinatie aan ervaring besteed ze in haar lessen veel aandacht aan energie, dynamiek, muzikaliteit en techniek achter de bewegingen. Met haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en didactische achtergrond wil ze  iedereen in haar lessen te inspireren en het beste in ze naar boven te halen!

Charlotte Wijnhoven
Kleuterdans – Kinderdans – Jazzdans – Moderne Dans

Sinds mijn 5e sta ik al wekelijks te swingen. Van een leuk roze tutuutje naar de MBO dans opleiding in Sittard. Via mijn stageperiodes ben ik bij Dansstudio Martine terecht gekomen.  Hier heb ik me weten te ontwikkelen tot een enthousiaste docente.
Sinds mijn 16e verzorg ik danslessen en heb inmiddels ervaring in alle leeftijdscategorieën en stijlen, als ook in het (speciaal) onderwijs en naschoolse opvang.

Naast het verzorgen van de danslessen bij Dansstudio Martine ben ik bezig met een opleiding voor Docente Engels.

Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor groei op dansgebied en dat je met een plezierig gevoel weer naar huis gaat. Dansen is mijn passie, en die passie deel ik graag met jullie!